Handelsbetingelser

Generel information og handelsbetingelser

Virksomheden

 

Mr. Wine v/Henrik Bjerring Knudsen

 

Vaseholmen 24

 

2760 Måløv

 

E-mail: henrik@mrwine.dk

 

CVR nr. 37 24 81 26

 

 

Bank Information

 

Danske Bank

 

Reg.nr: 3138

 

Kontonummer: 3117 201 953 eller Mobilepay via +45 3079 5675

 

 

Priser

 

Alle priser på hjemmesiden er inkl. moms.

 

Ved bestilling via webshop kan der udover vinenes pris tillægges et fragtgebyr på kr. 75.00. Fragtgebyret tillægges for leveringer, der er udover 25 km fra virksomhedens hjemmeadresse - jvf. ovenfor i Måløv.

 

Ved modtagelse af faktura vil det fremgå om der er tillagt fragtgebyr for den aktuelle bestilling.

 

 

Tilbud

 

Såfremt du ønsker tilbud på vine eller andre ydelser, såsom smagninger, vingaver etc. vil tilbuddet fra The Wine Facilitator / Mr. Wine være gældende i 14 dage regnet fra tilbudsdatoen. Tilbudsdatoen fremgår af tilbuddet.

 

 

Betaling

 

Betaling foregår ved, at jeg sender en faktura (PDF-format) til din oplyste e-mail adresse. I fakturaen fremgår betalingsoplysninger og betalingsbetingelser. Betaling foregår via almindelig bankoverførsel til min konto i Danske Bank eller via Mobilepay til telefon: 30795675.

 

 

Levering

 

Vinene leveres til den af dig opgivne leveringsadresse med mindre andet er aftalt.

 

Leveringstiden er typisk inden for 2-3 dage med mindre vinene er udsolgt. Ved levering til adresse som er mere end 25 km fra firmaets hjemmeadresse (Vaseholmen 24, 2760 Måløv) pålægges et fragtgebyr på kr. 75,00 inkl. moms.

 

 

Reklamation

 

Det hænder, at vin er dårlig typisk ved at lugte til vinen eller proppen. Hvis du skulle modtage vin som er dårlig af denne årsag bedes du kontakte mig så vil jeg bytte vinen med en tilsvarende flaske.

 

Skriv til mig på henrik@mrwine.dk og så ordner jeg det for dig.

 

 

Returnering

 

Jævnfør Forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke omfattet af returret, og jeg forventer ikke, at du returnerer vine du har bestilt og købt hos mig, med mindre vinen er dårlig og det med rette kan opfattes som reklamation jf. ovenstående.

 

MR WINE

Let's Connect