Lidt om Mr Wine

Henrik Bjerring Knudsen,

Owner & WineLover

Lidt om Mr. Wine


Jeg er fra den gode årgang 1968, ligesom mange vine ;-). Min interesse for vin har jeg haft siden jeg ramte 20'erne og paradoksalt nok startede det med Bordeaux vine, som jo hverken primæssigt eller smagsmæssigt er særlig lette og tilgængelige, men sådan startede det.


Sidenhen har jeg lært og læst en masse om vin, men også hvordan mad kan komplimentere vine og ikke mindst den anden vej rundt. Jeg tror de fleste som kender mig vil kalde mig en 'Livsnyder' og jeg nyder mange af livets kulinariske oplevelser inden for vin og mad.


Jeg elsker at smage nye ting, blive inspireret og få nye sanseoplevelser, omend jeg nok aldrig bliver særlig begejstret for stegt lever. Jeg ved godt at nogle mennesker kan lave den ondeste stegte lever og som selv jeg vil kunne lide - men jeg vælger trods alt at trække grænsen her. Indvolde er ikke lige mit foretrukne måltid.


Vinen er for mig stadig det primære og min lille vinbutik her på nettet er udtryk for mine personlige præferencer og jeg har naturligvis smagt alle vinene. Jeg har kun vine i sortimentet som jeg kan stå inde for 110% - uanset om det er den normale hverdags Syrah fra Veneto producenten - Paladin eller om det er den fantastisk Le Cacheflo fra Tobin James i Californien.


Mangler eller savner du noget i sortimentet så skriv til mig og så vil jeg gøre en indsats for at trylle det frem.


Rigtig god fornøjelse


Henrik

MR WINE

Let's Connect